Капустяні котлети з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати такі дієтичні капустяні котлети дуже просто, ну а смак вас приємно здивує. Читайте простий рецепт капустяних котлет з манкою!
Тим, хто ніколи не пробував капустяні котлети, я настійно рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Смачні, легкі котлетки з капусти стануть прекрасною заміною котлет м'ясних і рибних. Читайте, як приготувати капустяні котлети з манкою.
1. Манну крупу залийте смаження молоком і залиште на 10 хвилин.
2. Капусту дрібно наріжте, а потім покладіть в миску і залийте підсоленим окропом. Через хвилину злийте воду і відіжміть капусту.
3. Змішайте манку, капусту і яйце. Якщо суміш вийшла занадто рідкою, додайте столову ложку борошна.
4. З суміші сформуйте котлети, а потім обсмажте їх на рослинному маслі з двох сторін.
Тепер ви знаєте, як приготувати капустяні котлети з манкою. Смачного!
- Капуста - 500-600 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - - За смаком
1. Манну крупу залийте смаження молоком і залиште на 10 хвилин.
2. Капусту дрібно наріжте, а потім покладіть в миску і залийте підсоленим окропом. Через хвилину злийте воду і відіжміть капусту.
3. Змішайте манку, капусту і яйце. Якщо суміш вийшла занадто рідкою, додайте столову ложку борошна.
4. З суміші сформуйте котлети, а потім обсмажте їх на рослинному маслі з двох сторін.
Тепер ви знаєте, як приготувати капустяні котлети з манкою. Смачного!