Рецепт Бісквіт з манкою фото

Бісквіт з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Крупи, Вершкове масло, Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, День народження, Ювілей
Випічка, Бісквіт

Пропоную вам відмінний варіант приготування коржів на збірний торт. Він відмінно підійде для складання торта на будь-яку подію: весілля, День народження, ювілей. Ніжний і в міру вологий бісквітний корж!

Я довго хотіла дізнатися, як приготувати бісквіт з манкою, і нарешті знайшла відмінний рецепт! Коржі виходять дуже ніжні і в той же час не втрачають форму. Їх можна довго зберігати, що зручно при використанні їх для складання тортів. Цей корж можна так само піч і як окремий кекс, виходить в міру вологий і дуже смачний! Можна пофантазувати з формою розрізу, текстура коржа це дозволяє.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукор - 220 грам
  • Борошно для випічки (з розпушувачем) - 125 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Манька - 125 грам
  • Горіхи кешью (подрібнені) - 50 грам
  • Концентрований молоко - 80 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
бісквіт з манкою - фото крок 1
1. Змішайте всі сухі інгредієнти (крім цукру) в одній мисці і добре перемішайте.
бісквіт з манкою - фото крок 2
2. Мартенс відділи Желтков.
бісквіт з манкою - фото крок 3
3. Розітріть вершкове масло з цукром.
бісквіт з манкою - фото крок 4
4. По одному додайте в масу жовтки, не припиняючи збивати.
бісквіт з манкою - фото крок 5
5. Додайте молоко, не припиняючи збивати.
бісквіт з манкою - фото крок 6
6. Всипте сухі компоненти і перемішайте все лопаткою.
бісквіт з манкою - фото крок 7
7. Збийте в піну білки і частинами додайте в тісто, злегка перемішуючи.
бісквіт з манкою - фото крок 8
8. Testo майже. Якщо у вас одна форма, час випічки - 1 час. Якщо випікаєте коржі на збірний торт, тісто потрібно розділити на дві частини і випікати 30 хвилин. Потім зверху потрібно прикрити коржі пергаментним папером і пекти ще 10 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною паличкою.
бісквіт з манкою - фото крок 9
9. Перед складанням торта потрібно дати бісквітів повністю охолонути.
бісквіт з манкою - фото крок 10
10. Пропоную варіант розрізання одного коржа: вирізаєте посередині коло (формою або склянкою), залишається без нагляду протягом місці, а сам корж розрізаєте так, як на фото. Смачного!

Схожі рецепти