Бісквіт з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам відмінний варіант приготування коржів на збірний торт. Він відмінно підійде для складання торта на будь-яку подію: весілля, День народження, ювілей. Ніжний і в міру вологий бісквітний корж!
Я довго хотіла дізнатися, як приготувати бісквіт з манкою, і нарешті знайшла відмінний рецепт! Коржі виходять дуже ніжні і в той же час не втрачають форму. Їх можна довго зберігати, що зручно при використанні їх для складання тортів. Цей корж можна так само піч і як окремий кекс, виходить в міру вологий і дуже смачний! Можна пофантазувати з формою розрізу, текстура коржа це дозволяє.
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 220 грам
- Борошно для випічки (з розпушувачем) - 125 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Манька - 125 грам
- Горіхи кешью (подрібнені) - 50 грам
- Концентрований молоко - 80 мілілітрів
- Яйця - 5 штук
1. Змішайте всі сухі інгредієнти (крім цукру) в одній мисці і добре перемішайте.
2. Мартенс відділи Желтков.
3. Розітріть вершкове масло з цукром.
4. По одному додайте в масу жовтки, не припиняючи збивати.
5. Додайте молоко, не припиняючи збивати.
6. Всипте сухі компоненти і перемішайте все лопаткою.
7. Збийте в піну білки і частинами додайте в тісто, злегка перемішуючи.
8. Testo майже. Якщо у вас одна форма, час випічки - 1 час. Якщо випікаєте коржі на збірний торт, тісто потрібно розділити на дві частини і випікати 30 хвилин. Потім зверху потрібно прикрити коржі пергаментним папером і пекти ще 10 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною паличкою.
9. Перед складанням торта потрібно дати бісквітів повністю охолонути.
10. Пропоную варіант розрізання одного коржа: вирізаєте посередині коло (формою або склянкою), залишається без нагляду протягом місці, а сам корж розрізаєте так, як на фото. Смачного!