Млинці з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт млинців з манкою. Ще один рецепт на Масляну. Цілий тиждень готувати одні і ті ж млинці нецікаво. Давайте разнообразим наше меню.
Зі сметанкою, варенням або медом ці манні млинці будуть дуже до речі і на щільний сніданок, і на вечерю всією сім'єю.
- Манна крупа - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Молоко - 3 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
1
1. Спочатку зваримо манну кашу. Для цього треба закип'ятити молоко, висипати в нього тонкою цівкою крупу і постійно заважати, щоб не вийшло грудочок. Варити кашу близько 2 хвилин. У готову кашу додамо вершкове масло і добре перемішати.
2
2. Взяти окрему велику миску і просіяти в неї борошно. Додати туди цукор і сіль. Тепер додаємо зварену манну кашу і сирі яйця. Віночком збити всю масу до однорідності.
3
3. Візьміть сковороду діаметром 18 см. Розігрійте її і змастіть маслом. Виливаємо ополоником або розливний ложкою тісто в сковороду і випікаємо млинці до золотистого кольору з двох сторін. Кожну сторону обсмажуємо по 1, 5-2 хвилини.
4
4. Подайте на стіл стопку наших ароматних млинців. І обов'язково до них потрібно поставити або сметанку, або мед, або варення. А якщо є все, поставте, нехай кожен вибирає сам, з чим з'їсти цю смачні млинці.