Кабачки з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо з'єднати ці два простих інгредієнта, ми отримаємо неймовірно вишукану страву з приголомшливим ароматом. Воно відмінно підійде для теплого вечері в колі сім'ї, а так само для романтичної зустрічі.
А ви знали про те, що кабачки відмінно поєднуються з креветками? Якщо ні, тоді цей приголомшливий рецепт приготування кабачків з креветками стане для вас справжнім відкриттям. Я не часто зустрічала поєднання цих двох продуктів разом, але недавно знайшла ось такий цікавий рецепт і вирішила спробувати, виявилося, що блюдо це дуже смачне, а аромат у нього настільки неповторний, що дух захоплює. Взагалі, прийнято вважати, що вперше щось подібне приготував Джакомо Казанова, я не знаю, Чи так це, але як виявилося, подібне поєднання інгредієнтів дійсно часто зустрічається в італійській кухні. Так що з цим простим рецептом кабачків з креветками ви можете влаштувати смачний сімейна вечеря в італійському стилі.
- Кабачок молодий - 2 штуки
- Креветки великі - 12-14 штук
- Базилік свіжий - 5-6 штук
- Петрушка свіжа - 30 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вино біле сухе - 1 Склянка
- Оливкова олія - 70 мілілітрів
- Листя салату - За смаком
- Сіль - За смаком