Рецепт Кабачки з креветками фото

Кабачки з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Кабачок
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Якщо з'єднати ці два простих інгредієнта, ми отримаємо неймовірно вишукану страву з приголомшливим ароматом. Воно відмінно підійде для теплого вечері в колі сім'ї, а так само для романтичної зустрічі.

А ви знали про те, що кабачки відмінно поєднуються з креветками? Якщо ні, тоді цей приголомшливий рецепт приготування кабачків з креветками стане для вас справжнім відкриттям. Я не часто зустрічала поєднання цих двох продуктів разом, але недавно знайшла ось такий цікавий рецепт і вирішила спробувати, виявилося, що блюдо це дуже смачне, а аромат у нього настільки неповторний, що дух захоплює. Взагалі, прийнято вважати, що вперше щось подібне приготував Джакомо Казанова, я не знаю, Чи так це, але як виявилося, подібне поєднання інгредієнтів дійсно часто зустрічається в італійській кухні. Так що з цим простим рецептом кабачків з креветками ви можете влаштувати смачний сімейна вечеря в італійському стилі.

  • Кабачок молодий - 2 штуки
  • Креветки великі - 12-14 штук
  • Базилік свіжий - 5-6 штук
  • Петрушка свіжа - 30 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вино біле сухе - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 70 мілілітрів
  • Листя салату - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки з креветками - фото крок 1
Молоді кабачки ми промиваємо та нарізаємо півкільцями. У сковороді розігріваємо оливкове масло і кидаємо в нього 2 зубчики часнику, обсмажуємо буквально хвилину. Тепер часник витягаємо, а на сковороду викладаємо нарізані кабачки, смажимо до золотистої скоринки з усіх боків і перекладаємо їх в миску.
кабачки з креветками - фото крок 2
Свіжу зелень подрібнюємо і викладаємо в сковорідку, додаємо нарізану зубчик часнику, солимо і перчимо.
кабачки з креветками - фото крок 3
Зверху викладаємо креветки в панцирі і обсмажуємо їх з кожного боку по 3-4 хвилини.
кабачки з креветками - фото крок 4
Далі вливаємо склянку білого вина, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо креветки на повільному вогні приблизно 12-15 хвилин. Потім нам необхідно дістати креветки з винного бульйону, остудити і очистити від панцира. Очищені креветки знову викладаємо в сковороду.
кабачки з креветками - фото крок 5
Додаємо до них обсмажений кабачок, сковороду знову накриваємо і тушкуємо все ще 10-12 хвилин.
кабачки з креветками - фото крок 6
Тепер ми викладаємо на тарілку листя салату, а на них кладемо креветки з кабачками. Смачного!

Схожі рецепти