Кабачки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
З кабачків можна приготувати масу смакоти. Я розповім вам найпростіший рецепт приготування кабачків з ковбасою. Вони з легкістю замінять вам звичні бутерброди з хлібом!
Кабачки з ковбасою дуже легко приготувати. Будь то легкий сніданок або вечерю на природі, вони всюди будуть актуальними. Подавати можна і холодної і гарячої. Простий рецепт кабачків з ковбасою, спробуйте!
- Кабачок - 1/2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Ковбаса - 300 грам
- Помідори - 4 штуки
- Сир - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - За смаком
Вимийте кабачок, очистіть його від шкірки і насіння. Поріжте кільцями.
Збийте яйце. Сіль і перець додайте сюди ж.
Вивалявся кабачки для початку в яйці, потім в борошні. Смажимо на сковороді, вогонь повільний, кришка закрита. Обсмажувати до утворення золотистої скоринки з обох сторін.
Збиваємо ще кілька яєць, солимо перчимо і додаємо порізану дрібними кубиками ковбасу.
У підсмажений кабачки, в серединку вкладаємо начинку, на неї кладемо помідор і сир. Ще 5 хвилин смажимо.
Готово! Присипте зверху петрушкою і почастуєте ваших близьких. Смачного!