Млинцевий салат з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Насичений соковитий салат з яєчними млинцями підійде як для святкового столу, так і в будні. Ситний і яскравий, він неодмінно сподобається любителям оригінальних поєднань.
Обов'язково охолодіть млинці перед нарізкою. Ніколи не змішуйте в салатах теплі компоненти з холодними, від цього салати дуже швидко прокисають.
- Яйця - 3 штуки
- Ковбаса п / к - 200 грам
- Огірки мариновані - 3 штуки (нЕ корнішони)
- Перець солодкий - 1 штука (не дуже великий)
- Кукурудза консервована - 4-5 Ст. Ложок
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
Продукти для салату.
Ретельно змішайте яйця з борошном і маслом, сіль і veničkom vzbejte до гомогенності. Ispekite 3-4 млинчика на добре розігрітій сковороді. Остудіть.
Наріжте ковбасу нетовстими брусочками. Огірки і перець наріжте кубиками. Подрібніть цибулю і обсушити консервовану кукурудзу. Змішайте всі в просторій мисці.
Додайте яєчні млинці, нарізані соломкою короткою. Заправте салат сумішшю майонезу зі сметаною і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.
Салат можна подавати відразу, а можна дати йому трохи настоятися в прохолодному місці.