Кабачки з часником
(покроковий рецепт з фото)
Іноді традиційні страви - це найбільш вдала ідея з усіх. Хочу поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати кабачки з часником. Це просто, доволі швидко, завжди смачно і дуже апетитно.
Що може бути простіше кружечків кабачків, смажених на сковороді? А якщо доповнити їх ароматним і пікантним часничком, то вийде чудова закуска або гарнір, наприклад. При бажанні кабачки можна доповнити спеціями, сушеними травами. В даному випадку вони смажаться без панірування, але можна попередньо обваляти їх у борошні, щоб виходила приємна скоринка. Цей класичний рецепт завжди буде актуальним!
- Кабачки - 2 штуки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Цей простий рецепт сміливо можна назвати бюджетним варіантом на швидку руку.
2. Кабачки (цукіні) вимийте, обсушити і наріжте кружальцями. На сковороді паралельно розігрійте рослинне масло.
3. Підсолити кабачки, викладіть їх на сковороду. На середньому вогні смажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
4. Після зніміть зі сковороди і перекладіть в тарілку. За бажанням присипте дрібкою перцю або сушеними травами.
5. Очистіть часник, наріжте його дрібно (можна натерти на тертці або пропустити через прес при бажанні).
6. І присипте кабачки часником. Точно так же обсмажте і інші. Смачно, швидко, просто.
Смачного!
Смачного!