Кабачки, тушковані з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Дане блюдо чудово підійде до обіду. Для тих, хто хоче швидко і смачно поїсти. Готувати його легко і просто. Отже, рецепт кабачків, тушкованих з фаршем, - до вашої уваги!
Рецепт страви простий, але його можна урізноманітнити, якщо поекспериментувати з інгредієнтами, наприклад, можна додати моркву, буряк, помідори і т.Д. Зараз я розповім, як приготувати кабачки, тушковані з фаршем.
- Кабачок - 4 штуки
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Перець - 1-2 Щепоток
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Зелень - 2-3 За смаком
- Фарш - 450 грам
- Рослинна олія - 3-4 капель
- Часник - 2 зубчики
Помити і почистити кабачки. Очистити їх від насіння, потім нарізати скибочками.
Налити в каструлю рослинне мало, висипати туди нарізані кабачки.
Нарізати картоплю такими ж скибочками і додати в каструлю.
Накрити каструлю кришкою і поставити на повільний вогонь на 20 хв. У цей час нарізаємо часник, цибуля і зелень.
Займаємося фаршем. Трохи цибулі та часнику додаємо в фарш. Солимо і перчимо до смаку. Добре перемішуємо.
Додаємо цибулю, часник, зелень і фарш в каструлю. Все перемішуємо і даємо згасити 15 хв. Можна додати за бажанням помідори.
Після приготування дати постояти 10 хв. Потім подавати на стіл.