Рецепт Кабачки, тушковані з фаршем фото

Кабачки, тушковані з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дане блюдо чудово підійде до обіду. Для тих, хто хоче швидко і смачно поїсти. Готувати його легко і просто. Отже, рецепт кабачків, тушкованих з фаршем, - до вашої уваги!

Рецепт страви простий, але його можна урізноманітнити, якщо поекспериментувати з інгредієнтами, наприклад, можна додати моркву, буряк, помідори і т.Д. Зараз я розповім, як приготувати кабачки, тушковані з фаршем.

  • Кабачок - 4 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Зелень - 2-3 За смаком
  • Фарш - 450 грам
  • Рослинна олія - 3-4 капель
  • Часник - 2 зубчики
кабачки, тушковані з фаршем - фото крок 1
Помити і почистити кабачки. Очистити їх від насіння, потім нарізати скибочками.
кабачки, тушковані з фаршем - фото крок 2
Налити в каструлю рослинне мало, висипати туди нарізані кабачки.
кабачки, тушковані з фаршем - фото крок 3
Нарізати картоплю такими ж скибочками і додати в каструлю.
кабачки, тушковані з фаршем - фото крок 4
Накрити каструлю кришкою і поставити на повільний вогонь на 20 хв. У цей час нарізаємо часник, цибуля і зелень.
кабачки, тушковані з фаршем - фото крок 5
Займаємося фаршем. Трохи цибулі та часнику додаємо в фарш. Солимо і перчимо до смаку. Добре перемішуємо.
кабачки, тушковані з фаршем - фото крок 6
Додаємо цибулю, часник, зелень і фарш в каструлю. Все перемішуємо і даємо згасити 15 хв. Можна додати за бажанням помідори.
кабачки, тушковані з фаршем - фото крок 7
Після приготування дати постояти 10 хв. Потім подавати на стіл.

Схожі рецепти