Рецепт Кабачки смажені консервовані фото

Кабачки смажені консервовані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Заготовки

Пропоную вам простий рецепт приготування кабачків смажених консервованих. Взимку у вигляді закуски вони будуть просто прекрасні!

Для приготування кабачків смажених консервованих можна брати молоді кабачки, розбавити їх цукіні. Я беру зазвичай кілька гілочок петрушки, кропу і головку часнику. Можна додати ще лавровий лист. Дивимося далі рецепт.

  • Кабачок - 1 кілограм
  • Часник - 10 зубчиків
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
кабачки смажені консервовані - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
кабачки смажені консервовані - фото крок 2
Ріжемо товщиною в 1 см.
кабачки смажені консервовані - фото крок 3
Солимо і відставляємо на 15 хвилин.
кабачки смажені консервовані - фото крок 4
Потім обсмажуємо.
кабачки смажені консервовані - фото крок 5
З двох сторін до золотистого кольору.
кабачки смажені консервовані - фото крок 6
Рубаємо зелень.
кабачки смажені консервовані - фото крок 7
Дрібно ріжемо часник.
кабачки смажені консервовані - фото крок 8
Закип'ятіть масло, Banco prosterilizuyte.
кабачки смажені консервовані - фото крок 9
У підготовлені банки на дно покласти зелень і налити заздалегідь прокип'ячене і охолоджене рослинне масло.
кабачки смажені консервовані - фото крок 10
Укласти шарами кабачки, пересипаючи часником.
кабачки смажені консервовані - фото крок 11
Коли кабачки будуть щільно укладені до верху, трохи утрамбувати їх. Тоді масло підніметься і покриє кружечки смажених кабачків. Потім кабачки залити оцтом (0, 5-1 ст. Ложка).
кабачки смажені консервовані - фото крок 12
Накрити кришками і стерилізувати 30-35 хвилин. Для цього поставити банки в каструлю, налити води так, щоб вона закривала 2/3 висоти банки. Довести до кипіння, а потім варити на повільному вогні.
Швидко закатати і поставити охолоджуватися.
кабачки смажені консервовані - фото крок 13
Кабачки смажені консервовані готові. Смачного!

Схожі рецепти