Рецепт Консервовані кабачки на зиму фото

Консервовані кабачки на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація , Солоне , Маринування
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Будь-яке блюдо з цього овоча виходить соковитим і смачним. Крім кабачкової ікри, в нашій родині на закуску люблять кабачки мариновані, вони ніжні і хрусткі. Для маринаду я використовую яблучний оцет.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати консервовані кабачки на зиму, простий і швидкий. Головне не переварити ніжний кабачок, в іншому випадку він просто не буде хрустким. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Кабачок - 1 штука
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний 6% - 1 Ст. Ложка
  • Перець запашний горошком - 4-5 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
консервовані кабачки на зиму - фото крок 1
Кабачок вимийте під прохолодною водою. Часник очистіть.
консервовані кабачки на зиму - фото крок 2
Наріжте кабачок кружальцями завтовшки в 1 см. Часник - тонкими скибочками.
консервовані кабачки на зиму - фото крок 3
У стерилізовані банки складіть нарізаний кабачок, додайте часник, перець. У холодній воді (600г) Саар рішення, сіль, оцет.
Залийте маринадом кабачки, прикрийте кришкою.
консервовані кабачки на зиму - фото крок 4
Поставте банку в каструлю на щільну тканину, залийте теплою водою до"плічок" . Закип'ятіть воду, дістаньте банку. Засукайте кришку, укутайте банку в теплу ковдру до повного охолодження. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти