Консервовані смажені лисички
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ця страва припаде до смаку тим, хто обожнює смажені гриби, а зокрема - Лісіцкі. Але ми підемо ще далі, адже смак улюблених грибів можна зберегти, законсервувавши їх на зиму або просто на потім!
Опис приготування:
Це простий рецепт приготування консервованих смажених лисичок. Готується все гранично просто, гриби промиваємо і очищаємо від сміття, потім варимо в підсоленій воді 15 хвилин. Після варіння обсмажуємо лисички на сковороді з додаванням цибулі, солі, перцю і вершкового масла. Залишилося тільки закрити і остудити консервацію, зберігати в холодильнику. Хай щастить!
- Лісіцкі - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Лисички ретельно промийте під холодною водою, очистіть їх від лісового сміття і плівок. Потім відваріть в підсоленій воді 15 хвилин, в воду можна кинути половинку ріпчастої цибулі і кілька горошин перцю.
Розігрійте на сковороді вершкове масло, обсмажте в ньому грибочки, коли сік з грибів почне випаруються - додайте нарізану кільцями цибулю, смажте до м'якості. Додайте ще вершкового масла, перець і сіль за смаком.
Розкладіть лисички з цибулею в стерилізовані банки, зверху влийте масло зі сковорідки. Закрийте кришками і дайте банкам охолонути. Консервацію зберігайте в холодильнику. Смачного!