Рецепт Кабачки по-староруський фото

Кабачки по-староруський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це чудове блюдо було приготовлено мною після того як я прочитав статтю про кабачках в одному кулінарному журналі. Смачні фаршировані кабачки відмінно підійдуть на обід або вечерю.

Перед вами простий рецепт приготування кабачків по-староруський. З кабачків витягується м'якоть і обсмажується з морквою і цибулею, отриманою начинкою заповнюються кільця кабачків, щоб потім бути запеченими в духовочке. Якщо хочете, присипте кабачки сиром перед запіканням. Хай щастить!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 20 грам
кабачки по-староруський - фото крок 1
Кабачки миємо й ріжемо кільцями.
кабачки по-староруський - фото крок 2
М'якоть видаляємо.
кабачки по-староруський - фото крок 3
Подрібнюємо м'якоть кабачків ножем.
кабачки по-староруський - фото крок 4
З 10-15 хвилин помістіть кабачки в підсолену гарячу воду.
кабачки по-староруський - фото крок 5
На оливковій олії обсмажуємо дрібно порізані моркву і цибулю.
кабачки по-староруський - фото крок 6
Додаємо м'якоть кабачка, сіль і перець за смаком.
кабачки по-староруський - фото крок 7
Залишилося наповнити кабачки овочевим фаршем і запекти їх в духовці. 180 градусів, 30 хвилин.
кабачки по-староруський - фото крок 8
При подачі на стіл посипте кабачки зеленню. Смачного!

Схожі рецепти