Кабачки по-староруський
(покроковий рецепт з фото)
Це чудове блюдо було приготовлено мною після того як я прочитав статтю про кабачках в одному кулінарному журналі. Смачні фаршировані кабачки відмінно підійдуть на обід або вечерю.
Перед вами простий рецепт приготування кабачків по-староруський. З кабачків витягується м'якоть і обсмажується з морквою і цибулею, отриманою начинкою заповнюються кільця кабачків, щоб потім бути запеченими в духовочке. Якщо хочете, присипте кабачки сиром перед запіканням. Хай щастить!
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Зелень - 20 грам
Кабачки миємо й ріжемо кільцями.
М'якоть видаляємо.
Подрібнюємо м'якоть кабачків ножем.
З 10-15 хвилин помістіть кабачки в підсолену гарячу воду.
На оливковій олії обсмажуємо дрібно порізані моркву і цибулю.
Додаємо м'якоть кабачка, сіль і перець за смаком.
Залишилося наповнити кабачки овочевим фаршем і запекти їх в духовці. 180 градусів, 30 хвилин.
При подачі на стіл посипте кабачки зеленню. Смачного!