Кабачки, фаршировані індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене на обід - літній смачна страва з кабачків і індички. Все дуже просто, смачно! А сподобається і дітям, і дорослим! Гарнір до страви не передбачений, тут вже і м'ясо, і овочі. Дивимося!
Для фарширування кабачків я вибрала індиче ніжку, тому як філе сухувате, його можна більш вдало використовувати в інших рецептах. А ось м'ясо, зняте з ніжки, мені подобається більше, але його потрібно відокремити від кістки, видалити жилки і шкіру. Все інше - за рецептом - і вас чекає смачна вечеря! Дивіться рецепт і дізнаєтеся, як приготувати кабачки, фаршировані індичкою!
- Кабачок - 2 штуки (приблизно 500 г)
- Індичка (м'ясо) - 250 грам
- Вершки - 25 мілілітрів
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Каррі - 1-2 Щепоток
- Часник - 1 зубчик
- Сир - За смаком
Підготуйте продукти. Вимийте овочі, м'ясо, очистіть часник. Приступимо!
Кабачки порізати кільцями товщиною 3-5 см. Я порізала по 3 см. Видаліть внутрішню частину, як на фотокартці. У каструлі закип'ятити пару літрів води, посоліть добре і в окріп киньте колечка кабачків. Зніміть каструлю з вогню, залиште кабачки рівно на 10 хвилин. Потім вийміть їх обережно шумівкою. За цей час вони не розкиснути, але стануть напівготовими. Це дозволить скоротити час запікання і не "засушити" кабачки в духовці.
Відокремте м'ясо від кісток і шкіри. Якщо використовуєте індиче філе, просто порубати його на шматочки, підходящі для блендера.
У чашу блендера я поклала внутрішню частину кабачків, м'ясо індички, сіль, щіпку каррі, перцю чорного, вершки і часник. Увімкніть на хвилинку блендер.
Застеліть деко папером або просто змастіть рослинною олією. Поставте колечка кабачків, наповніть їх щедро з гіркою фаршем. Надішліть в духовку на 30 хвилин, температура - 180-200 градусів, дивіться по своїй духовці. Фарш не густий, не лякайтесь, кабачки і вершки зробили його ніжним. Але це тільки плюс!
Для 2-3 хвилини до кінця запікання посипте тертим сиром кабачки. Подавайте до столу гарячими! приємного!