Рецепт Кабачки, запечені з індичкою фото

Кабачки, запечені з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами простим рецептом кабачків, запечених з індичкою. Блюдо добре доповнить будь-який гарнір, але можна подавати його і окремо. Запікається як в духовці, так і в мультиварці. Раджу!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати кабачки, запечені з індичкою. Індичка - дієтичне м'ясо, тому це блюдо, як правило, я готую в мультиварці без додавання масла (для більшої користі). Якщо хочете ще більше"полегшити" ця страва, приберіть з рецепта рис і сир, вийде дуже дієтичний обід або вечерю!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Філе індички - 500 грам (я використовувала готовий фарш, але рекомендую перекрутити філе в м'ясорубці)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Помідори - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
кабачки, запечені з індичкою - фото крок 1
1. Кабачки миємо, обсушуємо і нарізаємо великими шматками. З кожного ложечкою виймаємо серединку, щоб вийшли"стаканчики" . Натираємо кожен сіллю і спеціями.
кабачки, запечені з індичкою - фото крок 2
2. М'якоть від кабачків перетираємо в блендері. Філе подрібнити, змішаємо з рисом, спеціями і м'якоттю кабачків. Фаршируємо стаканчики.
кабачки, запечені з індичкою - фото крок 3
3. Для соусу-заливки змішаємо спочатку помідори, перець і часник в блендері. Далі додамо сметану, трохи солі і борошно. Поливаємо кабачки соусом зверху і посипаємо тертим сиром.
кабачки, запечені з індичкою - фото крок 4
3. Готуємо в мультиварці в режимі"Гасіння" або"Випічка" 40 хвилин. Якщо недостатньо - збільшимо час готування. У духовці страва запікається приблизно годину. Ось така виходить краса!

Схожі рецепти