Італійський салат 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ну, хто не любить італійську кухню? Вона підкорила безліч шлунків по всьому світу. Природне, деякі страви увійшли в щоденне меню, а не тільки в святковий. Спробуйте мій простий рецепт!
Ви здивуєтеся, але звичні вам інгредієнти можуть виглядати зовсім по-іншому. Прочитайте про те, як приготувати італійський салат з пастою і помідорами. У вас вже прокинувся апетит? Це ситне і оригінальне блюдо, яке можна зробити за короткий термін і відразу нагодувати велику компанію.
- Паста фарфалле - 500 грам
 - Помідори черрі - 100 грам
 - Болгарський перець - 100 грам
 - Оливки зелені - 50 грам (без кісточок)
 - Гірчиця солодка - 2 чайних ложки
 - Майонез - 2 чайних ложки
 - Оливкова олія - 2 чайних ложки
 - Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
 - Часник - 1 зубчик
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

Пасту відварити в підсоленому окропі протягом 10-12 хвилин. Потім промийте її водою і відкиньте в друшляк. А потім перекладіть в салатницю. Додайте до пасти гірчицю, подрібнений часник, майонез, оцет і масло. Перемішайте.

Помідори черрі наріжте половинками. Перекладіть їх в салатницю.

Наріжте перець середніми шматочками. Всипте їх разом з оливками до пасти.

Приправте салат перцем і сіллю. Перемішайте. Смачного!