Італійський салат
(покроковий рецепт з фото)
Ну, хто не любить італійську кухню? Вона підкорила безліч шлунків по всьому світу. Природне, деякі страви увійшли в щоденне меню, а не тільки в святковий. Спробуйте мій простий рецепт!
Ви здивуєтеся, але звичні вам інгредієнти можуть виглядати зовсім по-іншому. Прочитайте про те, як приготувати італійський салат з пастою і помідорами. У вас вже прокинувся апетит? Це ситне і оригінальне блюдо, яке можна зробити за короткий термін і відразу нагодувати велику компанію.
- Паста фарфалле - 500 грам
- Помідори черрі - 100 грам
- Болгарський перець - 100 грам
- Оливки зелені - 50 грам (без кісточок)
- Гірчиця солодка - 2 чайних ложки
- Майонез - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Пасту відварити в підсоленому окропі протягом 10-12 хвилин. Потім промийте її водою і відкиньте в друшляк. А потім перекладіть в салатницю. Додайте до пасти гірчицю, подрібнений часник, майонез, оцет і масло. Перемішайте.
Помідори черрі наріжте половинками. Перекладіть їх в салатницю.
Наріжте перець середніми шматочками. Всипте їх разом з оливками до пасти.
Приправте салат перцем і сіллю. Перемішайте. Смачного!