Італійський салат з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Італійський салат з куркою робиться гарячим і подається, бажано, прямо з печі. Раджу наблизитися до італійської вишуканої кулінарії - рецепт італійського салату з куркою вам на допомогу.
Цей простий рецепт італійського салату з куркою порадила мені подруга. І з тих пір цей салат один з моїх улюблених! Він відмінно може замінити повноцінний обід, а також піде хорошою закускою на будь-якому святі. Раджу його всім, так що вивчайте нескладний рецепт італійського салату з куркою - і, ймовірно, вам захочеться приготувати цей делікатес. Хай щастить! 
- Варена курка - 750-1000 грам (зваріть її заздалегідь.)
 - Артишок - 400-450 грам
 - Тунець - 150 грам (або бекон.)
 - Ялені помідори - 0, 5 склянки
 - Солодкий перець - 1 штука (червоний або жовтий.)
 - Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - 1, 5 чайних ложки
 - Перець - За смаком
 - Майонез - 500 грам
 - Червона цибуля - 1 штука
 - Суміш сирів - 500 грам (якщо ви знайдете в магазині суміш італійських сирів, якщо ні, використовуйте просто тертий Чеддер.)
 - Сир пармезан - 125 грам
 - Розмарин - 3-4 штук (гілочки. Можете використовувати чебрець.)
 - Мигдаль - 250 грам (раджу заздалегідь очистити його від лушпиння.)
 

Підсмажте панчетту або бекон до хрусткої скоринки. Викладіть на паперову серветку, щоб в неї вбрався жир. Відкладіть в сторону.

Потім в тугіше сковороду викладіть рубані солодкий перець і цибулю. Я рагу 3-4 хвилини.

Наріжте артишоки, в'ялені помідори і розмарин (або чебрець).

Підсмажте чищений мигдаль в розпеченій на 180 градусів духовці. Хвилин 8-10.

Змішайте всі вже готові інгредієнти з дрібно рубаною куркою і сумішшю сирів в великій салатниці.

Додайте майонез, полийте лимонним соком, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте гарненько ще раз. Потім викладіть італійський салат з куркою в формочки для запікання. Бажано взяти пару невеликих. Або ж все в одній.

Посипте їх пармезаном. І запікайте, поки сир не перетворитися в золотисту скориночку. 5-7 хвилин. Ваш італійський салат з куркою готовий! :)