Італійський салат з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Італійський салат з курячою грудкою - це дуже простий і корисний салат, в якому багато овочів і смачна заправка. Після себе салат залишає відчуття ситості і легкості.
Приготувати італійський салат з курячою грудкою дуже просто. Для цього нам знадобиться куряча грудка, гриль або сковорідка-гриль (бажано), помідори черрі, мікс салатів, вапно, оливкова олія і трохи терпіння. Насправді, такий салат можна приготувати буквально за 15 хвилин, тому що куряча грудка готується дуже швидко, а нарвати салат і нарізати помідори, розумієте самі, не важко буде. Добре салат поєднується з охолодженим білим вином і італійським хлібом чіабаттою.
- Куряча грудка - 1/2 штуки
- Салатний мікс - 75 грам
- Черрі - 6 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, приправа для курки - - За смаком
Куряче філе з усіх боків натираємо сіллю, перцем і приправою для курки.
Обсмажуємо курку на грилі або на сковорідці гриль з двох боків до утворення апетитною рум'яної скоринки. Якщо немає гриля, то смажимо просто на сковорідці на сильному вогні. Потім курку загортаємо в фольгу.
Листя салату гарненько промиємо і обсушити паперовим рушником.
Черрі розрізаємо навпіл.
Готуємо заправку. Збиваємо оливкова олія, сік лайма, сіль і перець.
На тарілку викладаємо салат (великі листи рвемо руками), кладемо помідори черрі і поливаємо заливанням.
Курку нарізаємо пластинами.
Викладаємо курочку на тарілочку і подаємо до столу. Смачного!