Овочевий салат з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами доступним і простим рецептом овочевого салату з курячою грудкою! окрім того, що він дуже легкий і соковитий, він ще й готується дуже швидко, можна хоч кожен день його готувати!
Взагалі, на рецепт приготування овочевого салату з курячою грудкою мене свого часу надихнув класичний салат "цезар" . Пам'ятаю, я подумала, що якщо обсмажена курка так добре поєднується зі свіжими овочами, навіщо ж обмежуватися класикою? Тут вийшов самий, що ні на є вдалий експеримент, так що поспішаю поділитися з вами результатами!
- Пекінська капуста - 6 штук(6 великих листів)
- Огірок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука (або два маленьких)
- Курка - 300 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Курку обсмажити на невеликій кількості оливкової олії. Спеції - за смаком. Залишимо до повного охолодження.
2. Поки що займемося овочами. Капусту руками рвемо на невеликі шматочки, огірки ріжемо тоненькими кружальцями, а помідор - соломкою. Викладаємо всі інгредієнти в салатницю.
3. Цибуля, якщо сильно "ядрений", раджу замочити ненадовго в винному оцті. Додамо остигнула курку разом із залишками оливкового масла, а також цибулю і залишки оцту. Перемішаємо і можна подавати!