Італійський полуничний тарт
(покроковий рецепт з фото)
Дуже вже я люблю солодкі торти і пироги, не можу нічого з цим вдіяти. Відязикати собі в випічці на вечерю дуже складно, хоча це і не дуже корисно. Але я продовжую збирати всі найкращі рецепти!
Ділюся з вами одним з таких рецептів. Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати італійський полуничний тарт. За своєю суттю це той же пиріг, тільки на європейський лад (і обов'язково зі свіжими плодами). Робиться все дуже просто. Тесту навіть не потрібно настоюватися. Варто лише змішати все і залити форму.
- Полуниця - 350 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 90 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 3/4 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Яйця збийте з цукром, найкраще робити це блендером.
Додайте в яєчну масу масло і молоко. Ще раз все збийте міксером.
Просійте в отриману масу корицю, сіль, борошно і розпушувач. Замішайте тісто.
Форму для випічки змастіть трохи маслом. Влийте в неї тісто. У ньому розподіліть промиті ягоди.
Запікайте тарт в духовій шафі при 180 градусах протягом півгодини. Приємного чаювання!