Італійський пиріг з шинкою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хто відязикаться від шматочка такого смачного пирога? Усередині вас чекає соковита начинка з шинки і овочів, а зовні хрустка скоринка. Підкажу, як приготувати італійський пиріг з шинкою і овочами.
Шинку можна замінити ковбасками або м'ясом, наприклад, куркою. З овочів використовуйте ті, що є в наявності або купіть готову овочеву суміш. Стежте за часом приготування овочів, якщо не використовуєте овочеву суміш. Дуже смачно!
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Шинка - 450 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Курячий бульйон - 1 Склянка
- Суміш овочів - 3 склянки (горошок, кукурудза, морква, квасоля)
- Цибуля - 1 штука
- Пісочне тісто - 400 грам
1. Очистіть цибулю від лушпиння і дрібно наріжте.
2. Викладіть цибулю в попередньо розігріту з маслом глибоку сковороду і готуйте 2-3 хвилини, поки цибуля не стане прозорим, додайте мелений перець.
3. Додайте в лук борошно і постійно помішуйте. Готуйте протягом 5 хвилин, повинна вийти густа паста.
4. Влийте в сковороду молоко і курячий бульйон. Продовжуйте готувати на середньому вогні протягом 3 хвилин до густоти жирних вершків. Якщо буде занадто густа суміш, то додайте трохи молока і курячого бульйону.
5. Наріжте шинку невеликими кубиками, додайте в суміш і акуратно перемішайте.
6. Додайте в сковороду овочеву суміш, перемішайте і готуйте протягом 20 хвилин. Далі зніміть з вогню і дайте охолонути 10 хвилин.
7. Візьміть глибоку ємність для запікання і викладіть на неї лист тіста.
8. Викладіть в середину начинку.
9. Покладіть зверху другим листом тесту, кінець кліпу.
10. Запікайте пиріг в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці, протягом 30-40 хвилин до хрусткої коричневої скоринки.