Рецепт Італійський пасхальний пиріг фото

Італійський пасхальний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Молочні продукти , Сир , Шпинат
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На святковому столі в достатку різноманітні страви, головним не обов'язково повинен бути паску. Пропоную рецепт, як приготувати італійський великодній пиріг. Внесіть різноманітність у святкове меню!

Опис приготування:

Такий великодній пиріг відрізняється від звичних нам пасок, але він дуже смачний, так що ви точно не пошкодуєте, якщо приготуєте його на пробу. До речі, не варто обмежуватися лише Великоднем, щоб готувати цю випічку для своєї сім'ї. Упевнений: йому будуть раді завжди!

  • Тісто - 500 грам (листкове або слоено-дріжджове )
  • Сир - 500 грам
  • Шпинат - 0, 8 кілограма
  • Яйця - 7 штук
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - За смаком
італійський пасхальний пиріг - фото крок 1
1. Шпинат моєму, потім кладемо його в миску і заливаємо холодною водою, залишаємо його хвилин на десять, після чого ще раз промиваємо і відварюємо в киплячій воді близько семи хвилин.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 2
2. Відкидаємо на друшляк і притискаємо рукою так, щоб пішла зайва рідина.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 3
3. Нарізаємо шпинат.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 4
4. У миску всипаємо сир, додаємо рубаний шпинат, кріп, 1 яйце, солимо і перчимо.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 5
5. Ретельно перемішуємо.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 6
6. Форму для випічки змащуємо маслом або застилає папером для випічки.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 7
7. Тісто розморожуємо і розгортаємо, вирізаємо коло діаметром трохи більше форми.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 8
8. Укладаємо тісто всередину, яйця відварюємо, чистимо і нарізаємо на половинки.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 9
9. У форму кладемо яйця, а потім начинку.
італійський пасхальний пиріг - фото крок 10
10. Випікаємо пиріг в духовці при температурі 200 градусів близько сорока хвилин.

Схожі рецепти