Італійський лимонний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ароматний і соковитий лимонний пиріг. Це відмінний десерт до чаю. Нотки лимона надають смаку свіжості. Пригощайтеся!
У теплому вигляді пиріг дуже смачний. Чимось нагадує рисову запіканку. До пирога можна подати сметану або джем. Спробуйте! Дуже смачно!
- Мал - 100 грам
- Молоко - 350 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 80 грам
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Жовток яєчний - 2 штуки
- Ванілін - 1 Щепоток
- Чорна смородина - 80 грам
Рис для пирога відваріть в молоці до готовності. Можна навіть його трохи розварити.
Додайте в гарячий рис цукор, ванілін, цедру лимона і чорну смородину. Перемішайте.
Окремо збийте яйця і жовтки.
Змішайте з рисової масою.
Викладіть у форму для випічки і поставте в духовку при температурі 180 градусів на 35-45 хвилин.
Трохи остудіть і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!