Рецепт Італійський пиріг з полуницею фото

Італійський пиріг з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Ягоди, Полуниця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
Для дітей, Десерт
Випічка, Пироги

Хочу поділитися простим рецептом смачного італійського десерту до чаю або кави. Дивимося прямо зараз рецепт приготування італійського пирога з полуницею!

Для приготування італійського пирога з полуницею можна взяти як готове листкове тісто, так і самому зробити. Я вважаю за краще сама робити. Традиційний сир маскарпоне популярний в приготуванні італійських десертів. Полуниця, до речі, може бути як свіжа, так і заморожена.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло або маргарин - 250 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Полуниця - 500 грам
  • Журавлина - 200 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Вершки - 100 мілілітрів
італійський пиріг з полуницею - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти, дайте маргарину (або маслу вершковому) розм'якшити.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 2
Натираємо на крупній тертці маргарин в муку, додаємо цукор, яйця, гашене соду і акуратно заважаємо до освіти густого тесту. На п'ятнадцять хвилин відправляємо в морозильник.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 3
Тим часом виймаємо тісто, розгортаємо його за формою для випікання і робимо двосантиметровий бортик. Форму викладаємо пергаментом і кладемо на неї розкачане тісто.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 4
Полуницю моєму, чистим. І збиваємо маскарпоне з вершками і цукром. Тісто заливаємо кремом.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 5
Викладаємо полуницю і журавлину, змащуємо бортик жовтком. Ставимо в духовку, розігріту до 160 градусів, і випікаємо приблизно 30 - 35 хвилин.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 6
Готовий пиріг краще розрізати, коли охолоне.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 7
Ось такий гарний італійський пиріг з полуницею вийшов. Приємного чаювання!

Схожі рецепти