Рецепт Італійський пиріг з полуницею фото

Італійський пиріг з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися простим рецептом смачного італійського десерту до чаю або кави. Дивимося прямо зараз рецепт приготування італійського пирога з полуницею!

Опис приготування:

Для приготування італійського пирога з полуницею можна взяти як готове листкове тісто, так і самому зробити. Я вважаю за краще сама робити. Традиційний сир маскарпоне популярний в приготуванні італійських десертів. Полуниця, до речі, може бути як свіжа, так і заморожена.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло або маргарин - 250 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Полуниця - 500 грам
  • Журавлина - 200 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Вершки - 100 мілілітрів
італійський пиріг з полуницею - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти, дайте маргарину (або маслу вершковому) розм'якшити.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 2
Натираємо на крупній тертці маргарин в муку, додаємо цукор, яйця, гашене соду і акуратно заважаємо до освіти густого тесту. На п'ятнадцять хвилин відправляємо в морозильник.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 3
Тим часом виймаємо тісто, розгортаємо його за формою для випікання і робимо двосантиметровий бортик. Форму викладаємо пергаментом і кладемо на неї розкачане тісто.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 4
Полуницю моєму, чистим. І збиваємо маскарпоне з вершками і цукром. Тісто заливаємо кремом.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 5
Викладаємо полуницю і журавлину, змащуємо бортик жовтком. Ставимо в духовку, розігріту до 160 градусів, і випікаємо приблизно 30 - 35 хвилин.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 6
Готовий пиріг краще розрізати, коли охолоне.
італійський пиріг з полуницею - фото крок 7
Ось такий гарний італійський пиріг з полуницею вийшов. Приємного чаювання!

Схожі рецепти