Рецепт Італійський пиріг з кабачками фото

Італійський пиріг з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

У сезон кабачків не може бути нічого краще, ніж пиріг з кабачками. Дивимося прямо зараз оригінальний рецепт італійського пирога з кабачками!

Опис приготування:

Традиційний італійський пиріг з кабачками простий у приготуванні, особливо якщо ви берете готове листкове тісто. Я зазвичай так і роблю. Сир повинен бути або моцарелла, або інший ніжний італійський сир (можна вершковий і більш ласий). Додайте ще базилік, орегано і інші улюблені спеції.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Кабачок - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир - 250 грам
  • Тісто - 500 грам
італійський пиріг з кабачками - фото крок 1
Ріжемо овочі.
італійський пиріг з кабачками - фото крок 2
Розігріваємо на сковороді олію і, помішуючи, обсмажуємо кабачки до готовності.
італійський пиріг з кабачками - фото крок 3
Якщо тісто заморожене, необхідно розморозити і викладіть його в форму. Зробіть високі"бортики" .
італійський пиріг з кабачками - фото крок 4
Змастіть тісто гірчицею. Обсмажені овочі змішайте з масою зі збитих яєць і сиру. Додайте спеції. Викладаємо масу рівномірно в форму.
італійський пиріг з кабачками - фото крок 5
Запікаємо хвилин 20 в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.
італійський пиріг з кабачками - фото крок 6
Готовому італійському пирога з кабачками перед подачею на стіл даємо охолонути. Смачного!

Схожі рецепти