Італійський пиріг з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
У сезон кабачків не може бути нічого краще, ніж пиріг з кабачками. Дивимося прямо зараз оригінальний рецепт італійського пирога з кабачками!
Традиційний італійський пиріг з кабачками простий у приготуванні, особливо якщо ви берете готове листкове тісто. Я зазвичай так і роблю. Сир повинен бути або моцарелла, або інший ніжний італійський сир (можна вершковий і більш ласий). Додайте ще базилік, орегано і інші улюблені спеції.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Кабачок - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 250 грам
- Тісто - 500 грам
Ріжемо овочі.
Розігріваємо на сковороді олію і, помішуючи, обсмажуємо кабачки до готовності.
Якщо тісто заморожене, необхідно розморозити і викладіть його в форму. Зробіть високі "бортики" .
Змастіть тісто гірчицею. Обсмажені овочі змішайте з масою зі збитих яєць і сиру. Додайте спеції. Викладаємо масу рівномірно в форму.
Запікаємо хвилин 20 в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.
Готовому італійському пирога з кабачками перед подачею на стіл даємо охолонути. Смачного!