Італійський овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього італійського овочевого супу дуже простий, і продукти зовсім звичайні, які завжди є в будинку. Єдине доповнення - це корінь імбиру. В цьому і полягає фішка цього овочевого супу.
Італійський овочевий суп, побачити, як, дуже простий в приготуванні і дуже демократичний в цінах продуктів. За рахунок імбиру суп виходить гоструваті дуже приємного смаку. А хто любить ще гостріше, може додати до італійського овочевий суп трошки гострого перчика. Хто любить суп-пюре, може все інгредієнти подрібнити в блендері. Головне - освоїти базовий рецепт італійського овочевого супу, а вже експериментувати вам ніхто не забороняє Удачі!
- Картопля - 300-400 грам
- Морква - 300-400 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Імбир - За смаком
- Овочевий бульйон - 1, 5 L
- Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 За смаком

Чистимо і моєму цибулю-порей і нарізаємо кільцями. Морква також чистимо, миємо й нарізаємо полуколечкамі.

Картопля очищаємо від шкірки, нарізаємо шматочками.

На сковороді пасеруємо цибулю-порей, додаємо до нього моркву і картоплю. Через 2 - 3 хвилини заливаємо овочі овочевим бульйоном ( можна розвести бульйонний кубик) Солимо і перчимо до смаку і доводимо овочі до готовності на повільному вогні приблизно 20 хвилин.

Під час варіння овочів натираємо корінь імбиру на тертці. Приблизно 4 см. Кореня.

За хвилину до закінчення приготування супу, додаємо туди тертий імбир. Перед подачею на стіл в суп можна додати оливкове масло. Готово!