Рецепт Італійський овочевий суп фото

Італійський овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Картопля , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Рецепт цього італійського овочевого супу дуже простий, і продукти зовсім звичайні, які завжди є в будинку. Єдине доповнення - це корінь імбиру. В цьому і полягає фішка цього овочевого супу.

Опис приготування:

Італійський овочевий суп, побачити, як, дуже простий в приготуванні і дуже демократичний в цінах продуктів. За рахунок імбиру суп виходить гоструваті дуже приємного смаку. А хто любить ще гостріше, може додати до італійського овочевий суп трошки гострого перчика. Хто любить суп-пюре, може все інгредієнти подрібнити в блендері. Головне - освоїти базовий рецепт італійського овочевого супу, а вже експериментувати вам ніхто не забороняє Удачі!

  • Картопля - 300-400 грам
  • Морква - 300-400 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Імбир - За смаком
  • Овочевий бульйон - 1, 5 L
  • Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 За смаком
італійський овочевий суп - фото крок 1
Чистимо і моєму цибулю-порей і нарізаємо кільцями. Морква також чистимо, миємо й нарізаємо полуколечкамі.
італійський овочевий суп - фото крок 2
Картопля очищаємо від шкірки, нарізаємо шматочками.
італійський овочевий суп - фото крок 3
На сковороді пасеруємо цибулю-порей, додаємо до нього моркву і картоплю. Через 2 - 3 хвилини заливаємо овочі овочевим бульйоном ( можна розвести бульйонний кубик) Солимо і перчимо до смаку і доводимо овочі до готовності на повільному вогні приблизно 20 хвилин.
італійський овочевий суп - фото крок 4
Під час варіння овочів натираємо корінь імбиру на тертці. Приблизно 4 см. Кореня.
італійський овочевий суп - фото крок 5
За хвилину до закінчення приготування супу, додаємо туди тертий імбир. Перед подачею на стіл в суп можна додати оливкове масло. Готово!

Схожі рецепти