Рецепт Інжир «Коломчаночка» фото

Інжир «Коломчаночка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Смоква "коломчаночка" являє собою щось на зразок пастили. Її можна приготувати з будь-яких фруктів або ж ягід. Це натуральне і корисне частування для всієї родини, а особливо для діток.

Опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати смокви"Коломчаночка" , вам в першу чергу необхідно уважно прочитати цей рецепт. До складу такої пастили (смокви) входить всього два інгредієнти. І, незважаючи на те, що її приготування займає не один день, вона виходить дуже смачною і корисною.

  • Малина свіжа - 725 грам
  • Цукор - 540 грам
смоква
Малину промийте під проточною водою і обсушити. Викладіть її в сотейник, засипте цукром, залиште на кілька годин, щоб ягоди пустили сік.
смоква
Потім поставте на плиту і на повільному вогні доведіть ягоди з цукром до кипіння. Постійно перемішуючи, варіть їх до тих пір, поки маса не зменшиться вдвічі.
смоква
Застеліть деко пергаментом для запікання, викладіть на нього шар малинової маси товщиною близько п'яти міліметрів. Потім сушіть його кілька годин в духовці при температурі сорок-п'ятдесят градусів. Потім ще пару днів в приміщенні, накривши марлею.
смоква
Готову підсушену смокви розріжте на"стрічки" шириною в кілька сантиметрів. Поверніть кожну"стрічку" в трубочку. Зберігайте отримані солодощі в холодильнику.

Схожі рецепти