Рецепт Запечена інжир з пармскої шинкою фото

Запечена інжир з пармскої шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Інжир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Романтична вечеря , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 25 хв.

Запечена інжир з пармскої шинкою - абсолютна дивина для мене і, я думаю, для багатьох. Окремо всі продукти, звичайно, добре відомі, але ось поєднання мені зустрілося вперше!

Опис приготування:

Запечена інжир з пармскої шинкою відмінно підходить для дружньої вечірки, імпровізованого дівич-вечора і як оригінальна закуска на святковий стіл. Поєднання фруктового смаку інжиру і вершкового смаку сиру прекрасно доповнюється шинкою. Запечена інжир з пармскої шинкою відмінно поєднується з кисло-солодким соусом. Запікати інжир потрібно до тих пір поки сир не розплавиться, а шинка стане золотистою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Інжир свіжий - 4 штуки
  • Козиний сир - 70-100 грам
  • Бекон - 8 штук (шматочок)
  • Оцет бальзамічний - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Спеції - 12 чайних ложок (чебрець, базилік)
запечена інжир з пармскої шинкою - фото крок 1
Інжир помити і обсушити.
запечена інжир з пармскої шинкою - фото крок 2
Інжир порізати на половинки.
запечена інжир з пармскої шинкою - фото крок 3
На кожну половинку покласти шматочок козячого сиру.
запечена інжир з пармскої шинкою - фото крок 4
Накрити беконом і запікати при 180 градусах 20 хвилин.
запечена інжир з пармскої шинкою - фото крок 5
Бальзамічний оцет змішати з медом.
запечена інжир з пармскої шинкою - фото крок 6
Змішати з травами.
запечена інжир з пармскої шинкою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти