Запечена інжир з пармскої шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Запечена інжир з пармскої шинкою - абсолютна дивина для мене і, я думаю, для багатьох. Окремо всі продукти, звичайно, добре відомі, але ось поєднання мені зустрілося вперше!
Запечена інжир з пармскої шинкою відмінно підходить для дружньої вечірки, імпровізованого дівич-вечора і як оригінальна закуска на святковий стіл. Поєднання фруктового смаку інжиру і вершкового смаку сиру прекрасно доповнюється шинкою. Запечена інжир з пармскої шинкою відмінно поєднується з кисло-солодким соусом. Запікати інжир потрібно до тих пір поки сир не розплавиться, а шинка стане золотистою. Успіхів і приємного апетиту!
- Інжир свіжий - 4 штуки
- Козиний сир - 70-100 грам
- Бекон - 8 штук (шматочок)
- Оцет бальзамічний - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 чайних ложки
- Спеції - 12 чайних ложок (чебрець, базилік)
Інжир помити і обсушити.
Інжир порізати на половинки.
На кожну половинку покласти шматочок козячого сиру.
Накрити беконом і запікати при 180 градусах 20 хвилин.
Бальзамічний оцет змішати з медом.
Змішати з травами.
Смачного!