Рецепт Запечена інжир фото

Запечена інжир
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Інжир
Вегетаріанське харчування
На сніданок , Фуршет
Десерти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Запечена інжир - чудовий десерт, актуальний особливо для тих, хто наївся свіжим інжиром і не знає, що б смачного з нього приготувати. Читайте рецепт запеченого інжиру - вам сподобається!

Опис приготування:

Сказати, що нічого смачнішого я в житті не їла, я не можу….Я можу тільки віднести цю закуску в групу страв, "смачніше яких я нічого в житті не їла" . Тому терміново все читаємо і використовуємо цей простий рецепт запеченого інжиру! Виходить дуже оригінальна закуска як для святкового столу, так і в повсякденному кухні. Подобається і дітям, і дорослим.

  • Інжир - 20 штук
  • Мед - 10 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 10 Ст. Ложок
  • Грецькі горіхи - 20 штук
запечена інжир - фото крок 1
Відрізати гілочку, потім хрестоподібно надрізати верхівку. Розкрити інжир як квітка. На верхівку кожного покласти по чайній ложці вершкового масла, після чого піде ложка меду.
запечена інжир - фото крок 2
Потім покладіть волоський горіх по верх кожного надрезанного інжиру і ставимо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти