Запечена інжир
(покроковий рецепт з фото)
Запечена інжир - чудовий десерт, актуальний особливо для тих, хто наївся свіжим інжиром і не знає, що б смачного з нього приготувати. Читайте рецепт запеченого інжиру - вам сподобається!
Сказати, що нічого смачнішого я в житті не їла, я не можу….Я можу тільки віднести цю закуску в групу страв, "смачніше яких я нічого в житті не їла" . Тому терміново все читаємо і використовуємо цей простий рецепт запеченого інжиру! Виходить дуже оригінальна закуска як для святкового столу, так і в повсякденному кухні. Подобається і дітям, і дорослим.
- Інжир - 20 штук
- Мед - 10 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 10 Ст. Ложок
- Грецькі горіхи - 20 штук
Відрізати гілочку, потім хрестоподібно надрізати верхівку. Розкрити інжир як квітка. На верхівку кожного покласти по чайній ложці вершкового масла, після чого піде ложка меду.
Потім покладіть волоський горіх по верх кожного надрезанного інжиру і ставимо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.