Інжир, фарширований сиром
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині люблять оригінальні фруктові десерти. Щоб не просто нарізав яблуко з бананом, а що-небудь таке зробити, що все ахнуть. І цей рецепт виявився таким, як треба. Дивовижний і красивий.
Смак тут вийшов таким, я б назвала його, дорослим. Т. Це. Не нудотний, з різними відтінками, є кислинка і солоність. Стало цікаво? Тоді прочитайте про те, як приготувати інжир, фарширований сиром. І не бійтеся такого дивного назви, десерт простий. Він підійде для подачі під келих вина.
- Інжир - 12 штук
- Козиний сир - 120 грам
- Мед - 50 грам
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
1. На деко викладіть промитий інжир вгору вузькою стороною. Зробіть на ній хрестоподібні надрізи.
2. Потім в кожен отвір викладіть рівну частину сиру.
3. Далі змастіть верх маслом і додайте трохи солі і перцю.
5. Випікайте десерт 4 хвилини в розігрітій духовці при 180 градусах.
6. Подавайте інжир, полив його медом або фініковим соусом. Насолоджуйтесь!