Рецепт Індійський НААН фото

Індійський НААН
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Дріжджове тісто, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Коржі

В Індії існує багато рецептів приготування цих хлібних коржів, що не дивно. Кожна господиня приготує його по своєму. Пропоную вам один з варіантів приготування індійського наана.

В одному тільки господині сходяться, НААН - хлібна круглий коржик. А так є варіанти дріжджового і бездріжджового тіста, з додаванням йогурту і т.П. Зазвичай НААН запікають в спеціальній печі, але можна скористатися і розпеченій гарячої сковородою.

  • Борошно - 2 склянки
  • Тепла вода - 2/3 склянки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Йогурт питний - 2 Ст. Ложки
  • Топлене масло - 1/4 склянки
індійський НААН - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Борошно просійте в миску.
індійський НААН - фото крок 2
2. У мисці з'єднайте борошно, сіль, сухі дріжджі, цукор, перемішайте. Влейте йогурт, теплу воду і замісити гладке тісто, не прилипає до рук. Вимішуйте протягом 5 хвилин. Потім тісто округлятимете, помістіть в миску, змащену маслом, накрийте харчовою плівкою, поставте в тепле місце на 1 час.
індійський НААН - фото крок 3
3. Тісто через 1 годину збільшилася в 2 рази.
індійський НААН - фото крок 4
4. Розділити тісто 6 частин.
індійський НААН - фото крок 5
5. Кожну частину розкачати в круглий коржик, товщиною 5 мм, накрийте.
індійський НААН - фото крок 6
6. Кожен коржик обсмажте на сухій розжареній сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.
індійський НААН - фото крок 7
7. Змастіть НААН топленим маслом з обох сторін, накрийте мискою.
індійський НААН - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти