Часникові коржі НААН
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування коржів НААН з подрібненим часником.
НААН - традиційні індійські коржики з прісного пшеничного тіста. Подаються з супами, чаєм або як основне блюдо.
- Упаковка сухих дріжджів - 1 штука
- Молока - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Солі - 2 чайних ложки
- Часнику - 2 чайних ложки
1. У великій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дати постояти близько 10 хвилин. Розмішати дріжджі з цукром, молоком, збитим яйцем і сіллю.
2. Додати достатню кількість борошна, щоб вийшло м'яке тісто.
3. Замішувати тісто протягом 6-8 хвилин на злегка посипаною борошном поверхні до отримання до однорідної маси. Помістити тісто в добре змащену маслом миску, накрити вологим рушником і відкласти в сторону приблизно на 1 час, поки тісто збільшиться вдвічі в обсязі.
4. Кинути тісто вниз на робочу поверхню, щоб видалити бульбашки повітря, і замісити разом з подрібненим часником.
5. Відщипнути від тесту маленькі шматочки розміром з м'яч для гольфу і сформувати з них кульки. Викласти кульки на підносі. Накрити рушником і дати піднятися в два рази, протягом приблизно 30 хвилин.
6. Розігріти гриль до високої температури. Злегка змастити топленим маслом грати. Сформувати з кульок тонкі коржі.
7. Викласти коржі на грилі і смажити протягом 2-3 хвилин, поки вони не підрум'яниться. Змастити топленим маслом і перевернути.
8. Смажити до коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Повторити з рештою коржами.