Рецепт Часникові коржі НААН фото

Часникові коржі НААН
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування коржів НААН з подрібненим часником.

Опис приготування:

НААН - традиційні індійські коржики з прісного пшеничного тіста. Подаються з супами, чаєм або як основне блюдо.

  • Упаковка сухих дріжджів - 1 штука
  • Молока - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Солі - 2 чайних ложки
  • Часнику - 2 чайних ложки
часникові коржі НААН - фото крок 1
1. У великій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дати постояти близько 10 хвилин. Розмішати дріжджі з цукром, молоком, збитим яйцем і сіллю.
часникові коржі НААН - фото крок 2
2. Додати достатню кількість борошна, щоб вийшло м'яке тісто.
часникові коржі НААН - фото крок 3
3. Замішувати тісто протягом 6-8 хвилин на злегка посипаною борошном поверхні до отримання до однорідної маси. Помістити тісто в добре змащену маслом миску, накрити вологим рушником і відкласти в сторону приблизно на 1 час, поки тісто збільшиться вдвічі в обсязі.
часникові коржі НААН - фото крок 4
4. Кинути тісто вниз на робочу поверхню, щоб видалити бульбашки повітря, і замісити разом з подрібненим часником.
часникові коржі НААН - фото крок 5
5. Відщипнути від тесту маленькі шматочки розміром з м'яч для гольфу і сформувати з них кульки. Викласти кульки на підносі. Накрити рушником і дати піднятися в два рази, протягом приблизно 30 хвилин.
часникові коржі НААН - фото крок 6
6. Розігріти гриль до високої температури. Злегка змастити топленим маслом грати. Сформувати з кульок тонкі коржі.
часникові коржі НААН - фото крок 7
7. Викласти коржі на грилі і смажити протягом 2-3 хвилин, поки вони не підрум'яниться. Змастити топленим маслом і перевернути.
часникові коржі НААН - фото крок 8
8. Смажити до коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Повторити з рештою коржами.

Схожі рецепти