Індичка з медом
(покроковий рецепт з фото)
Мед завжди добре поєднується з птицею (особливо з індичкою). Завдяки медовому маринаду м'ясо виходить з красивою рум'яною скоринкою, а його смак оцінять навіть самі виборчі м'ясоїди.
Індичка відома своїми чудовими смаковими якостями. Крім цього, індичка вважається дієтичним м'ясом, тому її сміливо можна готувати навіть на вечерю. Щоб це м'ясо було соковитим, його потрібно обов'язково промаринувати. Багато, хто готував індичку в медово-гірчичному соусі, знають, що під таким маринадом вона виходить чудовою.
- Гомілку індички - 2-4 штук
- Гірчичний - 3 чайних ложки
- Мед - 3 чайних ложки
- Часник - 3-5 зубчиків
- Сіль і спеції - 1 За смаком
1. Якщо у вас гомілки індички заморожені, то приберіть зайву Вагу за допомогою паперових рушників. Приправити сіллю і виробляють спустошеною.
2. Нашпигуйте гомілки нарізаним часником.
3. Змішайте гірчицю з медом, натріть отриманим соусом гомілки. Залиште маринуватися птицю на годину в холодильнику.
4. Промариновані гомілки викладіть на фольгу.
5. Після цього загорніть фольгу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
6. Запікаються гомілки близько 35-40 хвилин. Якщо хочете, щоб вийшла рум'яна кірочка, для 10 хвилин до приготування відкрийте фольгу і дайте індичці постояти в духовці без неї.
7. Поки запікається індичка з медом, можна приготувати гарнір. У мене це рис і овочі. Подавайте м'ясо в гарячому вигляді.