Індичка з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Філе індички готується швидко, виходить м'яким і ніжним, якщо доповнити м'ясо пряними травами і часником, аромат буде чудовий.
Зерна граната вдало поєднуються з індичкою, спробуйте.
Для 10-15 хвилин можна приготувати смачне і апетитне блюдо з індички. Сковороду з маслом добре прогріваємо, а потім викладаємо шматочки м'яса. Сіль додаємо, коли перевернемо м'ясо.
- Філе індички - 300-400 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Гранат - 1 частина
- Чебрець - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Філе індички нарізаємо шматочками.
Кладемо на сковороду з розігрітим соняшниковою олією. Обсмажуємо до легкої золотистої скоринки.
Перевертаємо. Додаємо листочки чебрецю, сіль і перець. З кожного боку індичатина смажиться близько 4 хвилин.
Часник нарізаємо і додаємо за хвилину до готовності.
Виймаємо зерна граната і додаємо до вже готового м'яса.
Індичку викладаємо на тарілку і посипаємо зернами граната, готово. Смачного!