Індичка в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати індичку, щоб вона була м'якою і соковитою? З цим завданням чудово справляється соєвий соус. Саме тому я пропоную класичні рецепт індички в соєвому соусі.
З настанням весни хочеться м'яса-гриль. Пропоную приготувати індичку в соєвому соусі в домашніх умовах. На багатті вона виходить неповторною, але багато м'ясо запікають у звичайній духовці. У будь-якому вигляді індичка виходить чудовою, дуже соковитою і м'якою.
- Індичка - 4 штуки
- Вапно - 1 штука
- Імбир - 100 грам
- Соєвий соус - 0, 25 склянки
- Масло оливкове - 0, 25 склянки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
1. Почніть з підготовки інгредієнтів: подрібніть цибулю, часник і імбир. Додайте мед і перемішайте всю масу. Я використовувала блендер для збивання. Поступово до маси додайте соєвий соус і оливкове масло. Краще використовувати блендер, а не міксер або збивати звичайною виделкою.
2. В самому кінці додайте лайм і чорний перець. Продовжуйте перемішувати і обов'язково пробуйте. Залиште масу на деякий час, а тим часом приступите до м'яса.
3. Індичку ретельно промийте і наріжте шматочками. Я нарізала великими шматочками. Залийте її маринадом і залиште хвилин на тридцять.
4. Після того, коли м'ясо промаринуется, його можна обсмажувати. Я вирішила посмажити індичку на грилі з обох сторін, але її можна готувати і в духовці. Безумовно, смачніше вона виходить на багатті.