Індичка в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто хочеться приготувати що-небудь смачне і низькокалорійне, а курка просто набридла. І тоді на зміну приходить індичка. Розповім, як приготувати індичку в кефірі.
Для того, щоб приготувати індичку в кефірі, придбайте хороший шматок філе птиці вагою приблизно в півкілограма. А в іншому покладайтеся на мій простий рецепт, як приготувати індичку в кефірі.
- Філе індички - 500 грам
- Кефір 1 % - 300 мілілітрів
- Вершки 10% - 150 мілілітрів
- Яблука - 2 штуки
- Спеції - За смаком
Для початку промийте філе індички, приберіть зайву вологу з допомогою паперових рушників, наріжте філе невеликими квадратними шматочками.
Залийте філе кефіром і залиште маринуватися приблизно на одну годину.
Форму для запікання або деко змастіть рослинною олією, викладіть в неї індичку разом з кефіром.
Посоліть індичку, залийте її вершками, додайте спеції, гарненько перемішайте отриману суміш.
Яблука очистіть, наріжте невеликими шматочками і додайте до м'яса.
Запікайте в духовці, нагрітої до 200 градусів, протягом 40-50 хвилин або до готовності, в залежності від можливостей техніки і величини шматочків індички. Смачного!