Індичка в кефірі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'яке і дуже ніжне м'ясо з смачним соусом - це блюдо з задоволенням будуть їсти і дорослі, і дітки. Адже блюдо практично дієтичне: ніякої смаження, ніякого зайвого жиру.
Добре промариноване м'ясо індички буде ніжним і дуже м'яким. А соус з кефіру і протушенние яблук здивує вас своїм смаком. Блюдо у нас вийде дуже корисним, адже ми нічого не смажили, не додавала ніякого жиру. Може, саме тому м'ясо індички, приготоване таким чином, із задоволенням їдять і дітки. А як приготувати індичку в кефірі в мультиварці, вам розповість і покаже мій простий рецепт.
- Філе індички - 500-600 грам
- Кефір - 400 мілілітрів
- Яблуко - 2-3 штук
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Філе індички потрібно промити і нарізати на невеликі шматочки. Приправити сіллю і poperčite, перемішайте.
Потім потрібно залити м'ясо кефіром і поставити його в холодильник мінімум години на 2.
Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину з насінням. Наріжте яблука на тонкі часточки, збризніть їх соком лимона.
Викладаємо промариноване м'ясо разом з кефіром в чашу мультиварки, зверху на м'ясо викладаємо яблука. Закриваємо кришку і вибираємо режим "гасіння" . Виставляємо час готування - 50 хвилин.
Хвилин через 30 після початку готування відкрийте мультиварку, перемішайте індичку. Потім закрийте кришку і чекайте сигналу.