Індичка в кефірі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе смачним блюдом, адже готується воно досить швидко і легко. Поєднується з будь-яким гарніром або овочами.
М'ясо індички готується досить швидко, але є велика ймовірність того, що воно вийде злегка сухим. Щоб цієї неприємності не відбулося - скористайтеся цим простим і зручним рецептом приготування індички в кефірі на сковороді. Рецепт дійсно простий, всі інгредієнти доступні і недорогі. А результат вас приємно здивує - гарантую. М'ясо індички можна подати з будь-яким гарніром або просто з салатом зі свіжих овочів. Сподіваюся, що за допомогою цього рецепта з фото у вас все вийде смачно! !!
- Філе індички - 800-900 грам
- Кефір - 500 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень кропу, петрушки, кінзи - 20 грам (будь-яка зелень за вашим бажанням)
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Ретельно вимити м'ясо, обсушити і нарізати на порційні шматки. Зелень дрібно нарізати, часник очистити і дрібно покришити або пропустити через чеснокодавку.
Нарізані шматки філе посипати сіллю, перцем, нарізаною зеленню і часником. Скласти в глибоку посуд і залити кефіром.
Перемішуємо, щоб кефір розподілився по всьому шматочках філе і ставимо м'ясо в холодильник мінімум на 3 годину.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і на вогні трохи більше середнього обсмажуємо промариновані шматочки філе індички.
Ось приблизно так будуть виглядати готові шматки філе.