Індичка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться з вами новим цікавим способом, як приготувати індичку на сковороді. Незважаючи на те, що саме блюдо виходить досить вишуканим і ніжним, всі інгредієнти вкрай прості! пробуємо!
Таке ось смачне, по-справжньому ніжне і оригінальне блюдо - індичку на сковороді в домашніх умовах готувати не тільки можна, але і потрібно! Виходить майже дієтичне блюдо з легкою кислинкою і непередаваним ароматом! Так що настійно рекомендую цей класичний рецепт індички на сковороді, вам сподобається!
- Філе індички - 1 кілограм
- Апельсини - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Обсмажити на олії спочатку цибулю півкільцями, а потім додамо цедру від апельсина. М'якоть можете з'їсти
2. Коли овочі підсмажаться, їх виймаємо, а додамо в цю ж сковороду шматочки індички. Обсмажити з двох сторін.
3. Тепер викладаємо шарами - шар овочів, шар м'яса і шар овочів, скільки вистачить інгредієнтів.
4. Зверху повинні бути овочі. На маленькому вогні тушкуємо до готовності. Вуаля!