Холодний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рецепт приготування дуже смачного сирного чізкейку, зробленого без випічки. До столу подається в замороженому вигляді, холодним. Особливо без розуму від чизкейка дітвора, дуже рекомендую!
Розповім, як приготувати холодний чізкейк без випічки в домашніх умовах. Сфорязикний з печива корж необхідно поставити в холодильник для застигання (поки готується креязик начинка). Уже готовий чізкейк повинен знаходиться в холодильнику не менше 3-х годин, можна залишити навіть на ніч, щоб краще зчепилося. Прикрашається десерт чим завгодно, я вибрав консервовані персики. Вдалого вам приготування!
- Печиво - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 200 грам
- Вершковий сир - 200 грам (маскарпоне)
- Желатин - 10 грам
- Цукор - 10 Ст. Ложок
- Персики - За смаком (консервовані)
Печиво подрібнюємо в блендері, а потім змішуємо з розтопленим вершковим маслом до однорідної густої маси.
Дно форми для чізкейку застилає папером для випічки (щоб потім легко витягти). Печиво утрамбовуємо, рівномірно розподіляючи по дну.
Вершки збийте з 5 ст.Л. Цукру до м'яких піків. Додайте маскарпоне, добре перемішайте.
Желатин влити 5 хвилин холодною водою, а потім розчиніть на водяній бані.
Вершково-сирну масу акуратно змішайте з желатином до однорідності. Отриманою масою рівномірно заливаємо корж. Ставимо його в холодильник ще на 3 годину.
Наріжте скибочками консервовані персики.
Прикрасьте ваш чізкейк і подавайте його до столу, коли він як слід застигне. Смачного!