Холодець з ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Порційне тришарове заливне безсумнівно здивує ваших гостей і своїм неповторним зовнішнім виглядом, і незабутнім смаком. Заходьте і дивіться, як приготувати цей делікатес.
Ви можете взяти велику форму і приготувати таке холодець в ній. Крім того, якщо формочки глибші, то можете додати ще якийсь шар, наприклад, зеленого горошку.
- Ікра червона - 3 Ст. Ложки
- Яйце куряче варене - 2 штуки
- Авокадо - 1/2 штуки
- Зелень - 1/2 пучка
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. На дно силіконових форм викладіть по ложці ікри.
2. Желатин залийте холодною водою, залиште для набухання, потім розпустіть на водяній бані.
3. Додайте трохи желатину до ікрі і акуратно перемішайте. Приберіть в холодильник, поки маса не "схопиться" .
4. Яйця натріть на тертці.
5. Викладіть наступним шаром і залийте желатином, щоб він покривав їх повністю.
6. Приберіть в холодильник, поки шар не "схопиться" .
7. Авокадо і зелень довільно наріжте. Можна подрібнити блендером.
8. Додайте желатин і добре перемішайте.
9. Викладіть наступним шаром. Надішліть в холодильник до остаточного охолодження.
10. Смачного!