Хліб в яйці
(покроковий рецепт з фото)
Це приголомшливий варіант сніданку, а також десерту для всієї родини. Пропоную вам на замітку дуже простий, але дивно апетитний і смачний варіант, як приготувати хліб в яйці. Ароматні грінки.
Цей рецепт гарний тим, що в молоко можна додавати будь-які добавки: ароматну корицю, ваніль і т. Д., а подавати до столу засмажений хлібець можете з будь-якими сиропами, згущеним молоком, медом, свіжими фруктами або ягодами. Така проста смакота напевно припаде до смаку малюкам.
- Кнопка - 6-8 скибочок
- Яйце - 3-4 штук
- Молоко - 2-4 Ст. Ложок
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 За смаком (для смаження)
1. У глибоку миску вбийте яйця.
2. Додайте трохи молока.
3. Для того, щоб хлібець був ароматним, додайте ванільний екстракт.
4. А також щіпку кориці і трішки солі.
5. Залишилося тільки збити віночком або вилкою до однорідності.
6. Хліб наріжте середніми по товщині скибочками.
7. На сковороді розігрійте трохи вершкового масла. Кожен шматочок занурюйте в яєчну суміш з усіх боків.
8. Викладайте на сковороду і смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
9. А щоб хліб в яйці був ще смачніше, після смаження перекладіть скибочки в жароміцних форму.
10. І підсушіть в розігрітій до 180 градусів духовці 7-10 хвилин.
11. От і все, можна подавати ці апетитні грінки до столу. Приємного чаювання!