Хичін з домашнім сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хичін - це коржик з тонкого тіста з картоплею і ропні сиром. Готують таку смакоту в основному карачаївці і балкарці. Дуже проста і бюджетна випічка, яка "не вдарить по кишені" .
Ну ось, тепер і ви знаєте, як приготувати хичін з домашнім сиром. Дане блюдо вважалося їжею для бідних, і в цьому немає нічого дивного. Погляньте на інгредієнти, використовуються тільки найдоступніші і прості продукти. Зате виходить настільки смачно, що відірватися від поїдання просто неможливо!
- Вода тепла - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 500 грам
- Картопля - 7 штук
- Сир Адигейський - 400 грам
- Вершкове масло - За смаком
Приготуємо тісто. У підсолену теплу воду додайте борошно і цукор. Замісити тісто, щоб воно не липло до рук. Потім накрийте рушником і дайте йому підійти.
Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і ставимо варитися до готовності.
Відварену картоплю остудіть, з'єднайте з адигейським сиром і перекрутити через м'ясорубку. Отриману масу розділіть на невеликі кульки.
Тісто розділяємо на шматочки і розгортаємо в невеликі коржі. Всередину кожного коржика кладемо начинку. Краї тесту піднімаємо і защипуємо зверху.
Кожен хичін розгортаємо в коржик і обсмажуємо на сухій сковороді з обох сторін. Потім викладаємо і кладемо хичін на тарілку, змащуючи вершковим маслом. Таким же чином готуємо інші хичіни, складаємо їх стопкою, як млинці.
Смачного!