Бутерброди з домашнім сиром
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте власний домашній сир. Він вийде м'яким і смачним. Для бутербродів використовуйте хлібці. Можна взяти гречані, пшеничні або вівсяні.
Час приготування домашнього сиру - 7 годин
- Молоко свіже - 3 L
- Молоко кисле - 700 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Оливки - 8 штук
- Сіль - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Хлібці, упаковка - 1 штука
- Чорний перець - За смаком
- Зелень і помідори - За смаком (для прикраси)
1. Приготуємо свій домашній сир. Спробуйте, не пошкодуєте. Кисле молоко влити в окремий посуд і вбити туди яйця. Добре перемішати.
2. У велику каструлю влити все молоко і додати сіль. Довести молоко до кипіння. Молоко закипело. Суміш з кислого молока і яєць потихеньку вливайте в молоко. Варити на слабкому вогні і не переставайте заважати. Дочекайтеся, коли молоко згорнеться, і зніміть каструлю з вогню.
3. Одержаний сир процідити через марлю. Зауважте марлю і підвісьте над раковиною, щоб зайва сироватка пішла. Висіти ваш сир буде близько 3 годин.
4. Сир готовий. Додайте туди сіль, порізані оливки і сметану. Добре перемішайте і тепер потрібно поставити наш домашній сир під гніт на 3 годину. Сир можна використовувати. Namaž'te на хліб. Прикрасьте бутерброди зеленню, оливками і шматочком помідора. Присипте чорним перцем. Красиво? А як смачно!