Рецепт Хайгенек фото

Хайгенек
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

"Гагенек" - ще одне просте і смачне блюдо туркменської кухні. Цей повітряний омлет в духовці в якості сніданку буде приємним початком дня. Перед вами простий рецепт, як приготувати"Хейгенек" .

Опис приготування:

Омлет - завжди відмінна ідея для сніданку. І омлет, запечений в духовці, вийде ніжніше і пишніше, ніж посмажений на сковороді. Раджу не відкривати дверцята духовки в процесі запікання. Починайте свій ранок з посмішкою! І приємних вам клопоту на кухні!


  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 5 грам
  • Молоко - 1 Ст. Ложка (тепле)
  • Вершкове масло - 10 грам
хайгенек - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Духовку розігрійте до 180 градусів.
хайгенек - фото крок 2
Збийте яйця до пишної піни, влийте тепле молоко, додайте сіль, борошно і все ретельно розмішайте.
хайгенек - фото крок 3
На сковороді розтопіть вершкове масло, вилийте на неї збиті яйця і запікайте в розігрітій духовці до готовності (хвилин 10-13).
хайгенек - фото крок 4
Подавайте до столу негайно. Смачного!

Схожі рецепти