Рецепт Харчо по-мегрельські фото

Харчо по-мегрельські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл
Супи, Xarco

Всім відомий грузинський ситний суп в новій обробці. Рецепт харчо по-мегрельських познайомить вас з неперевершеною мегрельської кухнею!

Існує багато рецептів харчо, як і у випадку з хачапурі все залежить від регіону Грузії. Проте, є певні риси, властиві будь-якій харчо, якщо хочете його правильно приготувати. Для приготування харчо по-мегрельських обов'язково потрібні волоські горіхи, і дуже зелений - кінзи, петрушки, кропу. Також я готую харчо на телячої грудях - суп виходить більш ароматним, але не жирним. Дивимося рецепт.

  • Грудинка - 250 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Грецькі горіхи - 2 Ст. Ложки
  • Помідор - 2 штуки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Ткемалі - 2 Ст. Ложки
  • Спеції, зелень - За смаком
харчо по-мегрельські - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
харчо по-мегрельські - фото крок 2
Варимо бульйон з м'яса. Тим часом подрібнюємо горіхи і часник, додавши трохи солі.
харчо по-мегрельські - фото крок 3
Також подрібнюємо зелень, ріжемо помідори, обшпаривши їх і знявши шкірку. Цибулю ріжемо півкільцями, морква четвертинками.
харчо по-мегрельські - фото крок 4
У готовий бульйон кидаємо цибулю, морквину, помідори, варимо хвилин 20.
харчо по-мегрельські - фото крок 5
Додаємо ткемалі, спеції.
харчо по-мегрельські - фото крок 6
Потім рис. Варимо хвилин 10-15 до готовності рису.
харчо по-мегрельські - фото крок 7
Для 5 хвилин до закінчення готування кидаємо зелень. Перед подачею готове харчо по-мегрельських заправляємо горіхово-часниковою заправкою. Смачного!

Схожі рецепти