Рецепт Харчо по-домашньому фото

Харчо по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ситний, ароматний і шалено смачний грузинський супчик за класичною рецептурою. Записуємо себе в куховарську книгу рецепт харчо по-домашньому вже зараз!

Опис приготування:

Для приготування харчо по-домашньому я беру хороший шматок баранини, хоча можна сміливо брати і яловичину, і телятину, і свинину. Просто баранина як ми знаємо володіє специфічним ароматом, не всім сподобається. Також я кладу багато часнику, а ось ткемалі часто заміняю на свій власний соус: аджика плюс томатна паста і густий гранатовий соус - наршараб. Для грузинської кухні дуже важливо додавати всюди хмелі-сунелі, Kinzu, взагалі по-більше спецій і зелені.

  • Баранина - 1.5 кілограма
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Чорний перець горошком - 5-6 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Помідор - 2-3 штук
  • Картопля - 2-3 штук
  • Часник - 8 зубчиків
  • Ткемалі - 2 Ст. Ложки
  • Зелень, спеції - За смаком
  • Мал - 0, 5 склянки
харчо по-домашньому - фото крок 1
Відправляємо варитися бульйон. Тим часом займемося овочами. Ріжемо цибулю і моркву.
харчо по-домашньому - фото крок 2
Робимо зажарку.
харчо по-домашньому - фото крок 3
Додаємо до зажарки помідори, спеції, соус ткемалі, перемішуємо і обсмажуємо ще хвилин 5-7.
харчо по-домашньому - фото крок 4
М'ясо дістаємо з бульйону, нарізаємо на шматочки.
харчо по-домашньому - фото крок 5
Бульйон проціджуємо.
харчо по-домашньому - фото крок 6
Знову ставимо бульйон на вогонь, кидаємо туди картоплю, потім рис, zažarku, а також часник з зеленню подрібнені. Горіхи я не додаю, моїм не подобаються.
харчо по-домашньому - фото крок 7
Варимо харчо по-домашньому до готовності рису.
Подавати можна прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти