Рецепт Халва на мед фото

Халва на мед
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Мигдаль
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Солодке , Десерти , Халва
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Корисний і смачний десерт, та ще й приготовлений власноруч - що може бути краще до вечірнього чаю? Приготувати чудову халву в домашніх умовах не так і складно, переконайтеся в цьому самі.

Опис приготування:

Це смачне, солодке і корисне ласощі можна приготувати з будь-яких горіхів або насіння, або навіть з'єднати горіхи і насіннячка. Але сам принцип приготування халви на меду завжди один і він набагато простіше, ніж Ви можете собі уявити. Як же все таки приготувати халву на меду? Та дуже просто, про це ви дізнаєтеся з цього рецепта.

  • Мигдаль - 400 грам
  • Мед - 4-5 Ст. Ложок
халва на мед - фото крок 1
Мигдаль можна ошпарити і очистити від лушпиння, а потім підсушити. Можна не ошпарювати, але підсушити обов'язково!
халва на мед - фото крок 2
Подрібнюємо половину мигдалю до стану борошна, а що залишилися горіхи можна змолоти і побільше. І починаємо додавати мед. Залежно від того наскільки густий або рідкий мед, його знадобиться різну кількість. Маса для халви в результаті повинна вийти густий.
халва на мед - фото крок 3
Форму для халви застилає фольгою і викладаємо горіхову масу. І ретельно утрамбовують.
халва на мед - фото крок 4
Накриваємо вільними краями фольги халву і відправляємо в холодильник для застигання години на 3.
халва на мед - фото крок 5
І ось халва готова, можна насолоджуватися. Приємного чаювання!

Схожі рецепти