Крем-мед з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Мед досить добре відомий своїми корисними якостями. Я пропоную на основі меду зробити дуже смачну ягідну пасту. Її можна просто намазати на батон і пити чай.
Для приготування цього рецепту можна брати свіжий рідкий мед. Але йому необхідно дати постояти деякий час, щоб у нього почався процес кристалізації. При цьому мед трохи помутніє.
- Мед - 500 грам(450 г рідкого, 50 г зацукрованого)
- Ягідне пюре - 50-100 грам
З'єднуємо звичайний рідкий і зацукровані мед. Збиваємо все кілька хвилин. Під час збивання мед стане пишніше і побіліє.
Ягоди подрібнюємо блендером в пюре і протираємо через сито, видаляючи кісточки, якщо вони є.
У мене в ягодах є малина і кісточки просто необхідно видалити.
Потім втручаємося ягідне пюре в збитий мед.
У мене в ягодах є малина і кісточки просто необхідно видалити.
Потім втручаємося ягідне пюре в збитий мед.
Отримуємо ось таку повітряну ніжну масу. При додаванні ягід маса стане рідкою, пізніше загусне.
Розливаємо по банках і прибираємо в холодильник.
Приємного чаювання!