Штучний мед
(покроковий рецепт з фото)
Штучний мед - сироп з цукру і яблучного соку, який лише про смак нагадує квітковий мед. Це хороша заміна для алергіків і веганів.
Докладніше, як приготувати штучний мед, я розповім нижче. Цукор можна взяти тростинний або кокосовий, це додасть меду особливий смаковий акцент. Штучний мед можна додавати в виплеску, кашу, напої або подавати до млинців. Виходить дуже солодко і смачно!
- Цукор - 200 грам
- Яблучний сік - 250 мілілітрів
- Лимонна кислота - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
У каструлі з'єднайте яблучний сік, цукор і лимонну кислоту. Доведіть до кипіння.
Уварюють на середньому вогні приблизно 30 хвилин. Постійно помішуйте.
Коли маса трохи загусне і набуде карамельний колір, перелийте в баночку. Після охолодження мед стане ще густішою.
Штучний мед готовий!