Рецепт Хачапурі в мікрохвильовці фото

Хачапурі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.

Ви любите швидкі, смачні і цікаві страви? Тоді поспішайте повторити в домашніх умовах цей класний варіант, як приготувати хачапурі в мікрохвильовці. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Дайте виноградному трохи охолонути, а потім акуратно наріжте її порційними шматочками - і можна подавати до столу. Це ідеальний сніданок, перекус або доповнення до перших страв. Швидко і просто! Дуже рекомендую спробувати.

  • Хлібна коржик - 1 штука (фокачча, лаваш і т.Д.)
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Зелень і спеції - За смаком
1
Для початку в глибоку миску вбийте яйця. Виделкою збийте їх.
2
Додайте сіль, трохи спецій за смаком: паприка, сушені трави, часник і т.Д. Цей рецепт гарний тим, що ви можете використовувати абсолютно будь-які спеції і добавки, які вам до душі.
3
Вимийте, обсушити і дрібно наріжте зелень. В даному випадку це зелена цибуля, але ви можете взяти і кріп, петрушку, Kinzu, наприклад.
4
Натріть на середній терці сир.
5
У мисочку з яйцями додайте зелень і сир. Все як слід перемішайте. Усе, начинка для швидкого хачапурі готова.
6
Коржик акуратно розрізати вздовж.
7
Розподіліть на нижній частині коржі рівним шаром начинку.
8
Зверху накрийте другою половинкою коржі. Усе, можна тепер викласти на тарілку і відправити в мікрохвильовку.
9
Готується хачапурі 15 хвилин при потужності 800.

Схожі рецепти